Advies

Advies

Zowel op juridisch als op fiscaal vlak is het juiste advies op het juiste moment voor uw onderneming de sleutel tot succes.

Dankzij de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis in deze vaak complexe materie is Cowebe dé partner bij uitstek om u van dienst te zijn met het gepaste advies in boekhouding en fiscaliteit.
Ook voor het aanvragen of hernieuwen van subsidies of vergunningen (bvb. FAVV-vergunning) en administratieve problemen kan u bij ons terecht.

Ook op fiscaal-juridisch vlak staan wij u bij met professionele info en deskundig advies.

U kan bij ons terecht met al uw vragen over of problemen met bepaalde procedures, (betaal)termijnen, bezwaarschriften,… We bekijken samen met u de mogelijke opties opdat u een gerechtelijke procedure kan vermijden. Indien dit niet (meer) mogelijk is, zorgen wij ervoor dat u goed geïnformeerd en voorbereid voor de rechtbank kan komen.

Om uw onderneming optimaal te laten renderen op lange termijn is het juiste fiscaal advies van cruciaal belang. Vanuit onze deskundigheid en jarenlange ervaring staat Cowebe u als zelfstandige bij met fiscaal advies en begeleiding vanuit een korte en lange termijnvisie. 

Korte termijn:

Subscribe to RSS - Advies