Boekhouding

Boekhouding

Een goede boekhouding voeren is het fundament van een gezonde onderneming. In de contacten met overheden, banken, investeringsfondsen,… gaat er steeds meer aandacht aan de resultaten. Vaak hecht men meer belang aan de boekhouding van de onderneming dan aan het eigenlijke idee of investeringsvoorstel. Daarom zorgen wij voor een persoonlijke aanpak en leggen de juiste eigen accenten voor uw onderneming.

In onderling overleg stellen we een boekhouding op die beantwoordt aan uw eigen verwachtingen alsook aan alle wettelijke vereisten.

Wenst u uw onderneming stop te zetten, dan gaan we op zoek naar de meest gunstige en correcte manier om de vennootschap of eenmanszaak te vereffenen.

We staan u bij in de verschillende stappen:

  • Stopzetting en vereffening
  • Verkoop van aandelen
  • Overdracht van het handelsfonds

We overlopen samen alle formaliteiten en zorgen ervoor dat die correct en tijdig worden afgehandeld.

Niet elke zelfstandige wil of kan meteen starten in de vorm van een vennootschap. Ook de "kleine" zelfstandigen zijn bij Cowebe meer dan welkom. Ongeacht de grootte van uw zaak behandelen wij u met de grootste zorgzaamheid en aandacht. Van de bakker op de hoek tot de beginnende kapster in bijberoep. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we dan ook elke zaak begeleiden.

De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf.

Het voeren van een correcte en overzichtelijke boekhouding is voor velen een huzarenstuk.
Daarom is het bijna onmogelijk om hier als ondernemer  de nodige tijd voor vrij te maken en ontbreekt vaak de kennis en opvolging van alle wijzigingen op vlak van BTW en fiscaliteit.

Als ondernemer moet u zich kunnen focussen op uw core-business en kan u rekenen op de deskundigheid en ervaring van Cowebe in deze complexe materie.

Subscribe to RSS - Boekhouding